Wizz Air

Prezentarea companiei


O istorie scurtă dar bogată

Proiectul de înfiinţare a companiei Wizz Air s-a conturat în iunie 2003, în momentul în care şase persoane cu o experienţă vastă în domeniul transporturilor aeriene şi cu rezultate de excepţie în alte domenii industriale au făcut echipă cu József Váradi, Directorul General Executiv al Companiei. În numai trei luni, Wizz Air era deja o companie înmatriculată şi gata de zbor.
Prima cursă a decolat în ziua de 19 mai 2004, de la Katowice. Astăzi, Wizz Air deţine în regiune 6 baze operaţionale: Katowice, Varşovia, Gdansk în Polonia, Budapesta în Ungaria, Sofia în Bulgaria şi Bucureşti în România, operând curse către aproape 50 de destinaţii. În ianuarie 2008, Wizz Air va inaugura cea de-a 7-a bază la Poznan.


Oferta de servicii

Wizz Air este o companie de transport aerian orientată către valoare şi concentrată asupra modernizării permanente a deplasării călătorilor. Obiectivul nostru este acela de face din călătoria cu avionul o modalitate abordabilă de transport pentru cetăţenii Europei Centrale şi de Est, precum şi de a oferi o experienţă nouă de zbor tuturor călătorilor din Uniunea Europeană. Pentru a face din „experienţa Wizz Air” o experienţă remarcabilă în privinţa serviciilor şi a raportului dintre banii daţi şi valoarea primită, sunt puse la lucru tehnologii de ultimă oră. Wizz Air oferă un „model simplu de deservire”, ceea ce înseamnă: călătorie fără bilet, utilizarea unor aeroporturi secundare eficiente din punct de vedere al costurilor şi timpului, saloane de călătorie de clasă unică, cu scaune de piele, alegerea locului în momentul îmbarcării şi furnizarea de servicii la cerere, contra cost.
Wizz Air este consecventă în exploatarea unor aparate de zbor noi, de cea mai bună calitate în clasa tehnologică din care fac parte, a căror operaţiuni de întreţinere sunt asigurate de către Lufthansa Technik, una dintre cele mai importante companii de întreţinere din lume. Prin aceasta, compania poate atinge în mod constant un înalt standard de deservire a călătorilor. Wizz Air deţine o flotă tânără de aparate Airbus A320 cu 180 de scaune de piele la bord.


Aeroporturi şi reţele

Wizz Air este în permanentă negociere pentru dezvoltarea reţelei sale de puncte de destinaţie şi pentru a oferi servicii de transport aerian către şi dinspre Europa Centrală şi de Est la un preţ redus. Wizz Air oferă în prezent curse aeriene pe 70 de relaţii de transport din Europa. Reţeaua este în permanentă dezvoltare, adăugându-se mereu noi destinaţii. Wizz Air este angajată în atingerea celor mai scăzute nivele de preţ din regiune, iar alegerea aeroporturilor are o importanţă majoră în acest sens. Iată de ce Wizz Air preferă – acolo unde este posibil – să opereze pe aeroporturi secundare care presupun costuri mai mici reflectate în preţ şi care oferă clientului servicii mai personale şi mai rapide. Wizz Air derulează în permanenţă negocieri pentru stabilirea unei reţele de operaţiuni într-un număr cât mai mare de aeroporturi şi menţinerea costurilor de transport pentru Europa Centrală şi de Est la un nivel redus.


Oamenii

Aici, la Wizz Air, considerăm că oamenii sunt cei care fac diferenţa. Membrii echipei Wizz Air, fie ei personal navigant sau de deservire la sol, împărtăşesc cu toţii aceleaşi pasiune, care este pasiunea pentru cea ce fac. Echipa Wizz Air crede în înaltele standarde etice susţinute de un stil excepţional de lucru în echipă. În prezent, compania lucrează cu un personal devotat, angajat din diferite ţări ale Europei, cum ar fi Ungaria, Polonia, Marea Britanie, Germania, Norvegia şi Franţa, pentru a nu menţiona decât câteva dintre acestea. Datorită echipei manageriale multi-culturale, caracterizată printr-un înalt nivel de devotament şi profesionalism, spiritul de conducere şi motivaţia reprezintă forţa antrenantă şi cheia succesului în stilul de lucru specific companiei Wizz. În prezent Wizz Air are un număr de 400 de angajaţi.
cauta bilete de avion low cost

bilete low cost

Dusseldorf
103 €
Frankfurt
104 €
Copenhaga
106 €
Barcelona
132 €
Praga
138 €
Istanbul
147 €
Amsterdam
154 €
Stockholm
160 €
Oslo
160 €
Gothenburg
160 €
Valencia
163 €
Munchen
168 €
Berlin
174 €
Geneva
193 €
Toronto
417 €
Chicago
440 €
New York
517 €
Washington
595 €
Madrid
63 €
Roma
79 €
Venetia
79 €
Milano
79 €
Bruxelles
85 €
Londra
89 €
Paris
89 €

newsletter